Tämä blogi on perustettu hovawart uros Uskihoff's Demonin (Piru) ja Niina Ojansivun IPO-FH MM 2017 Slovenia 6.-9.4.2017 -kisamatkan kuulumisia varten.

Pirun ja Niinan matka on saanut ihmiset runsaslukuisesti osallistumaan matkakassan kartuttamiseen, joten ISO kiitos teille kaikille, jotka olette mahdollistaneet tämän matkan. Paljon kiitoksia myös alla oleville sponsoreille, jotka ennakkoluulottomasti ovat lähteneet mukaan kannustamaan "oman kylän" -koirakkoa!

  

Matkasuunnitelmat alkavat olla kutakuinkin kunnossa eli starttaamme 17.3. kohti Tsekkiä, missä viivymme 20.-25.3. Bochovice Uni Dogcenter - koiraurheilukeskuksessa. Siellä Niina ja Piru pääsevät ottamaan tuntumaa jäljestämiseen. Suomen pitkä talvi ei ehdi alta pois ennen MM-kisoja. 25.3. siirrymme Suomen toisen koirakon kanssa Sloveniaan kisamaisemiin treenaamaan. Matkanjohtajana toimii Miikka Hakio sekä kilpailevina koirakkoina hovawart uros Uskihoff's Demon ja Niina Ojansivu sekä saksanpaimenkoira uros Musketeer's Hari ja Vesa Kuosmanen. Minä, Seija Haapamäki olen Niinan takapiruna ja juoksutyttönä sekä yritän kirjotella tänne niitä kuulumisia. Taidan harhailla aika paljon myös pelloilla :)

Niina%20ja%20Piru.jpg

Seija