Tänään Piru ajoi aamulla n. 1,5 km pitkän jäljen, johon oli jo upotettu kaari ja terävä kulma. Peltopohja oli oikeastaan multaa kun vihreää oli aika vähän. Yöllä oli satanut, joten mutaa oli. pelto.jpg

Iltapäivän jälki tehtiin vihreälle pellolle ja harhoja, kulmia, kaaria oli yllin kyllin. Yhdellä terävällä kulmalla oli vähän enemmän ongelmia, mutta Piru hoiti ratkaisun ihan itse ilman apuja. Oli mielenkiintoista seurata, miten se ongelmia selvittää. Ei kysele ohjaajalta apuja.  Alueella on valtava määrä kauriita ja villisikoja, joten haastetta riittää.

Piru.jpg

 

"Täällä on aarre!"

piru%20makaa.jpg

 

Loppusuora

piru%20loppu.jpg

 

Jäljestyskavereita, jos tarkkaan katsot :)

peurat.jpg

Piru ajaa kaksi jälkeä päivässä ja minä käyn sitten sen kanssa lenkillä ja "leikkimässä". Se on kyllä ollut hyvässä kunnossa mahastaan (Jahti & Vahti) ettei ole stressanut millään tavalla.

Jälkitreenien jälkeen käytiin vähän ajelemassa autollaTrebecissä. Hyvin menee ajaminen vieraissa kaupungeissa summa mutikassa. Ei tietoakaan, mihin ollaan menossa ja mistä tulossa :) Edelleen ruoka täällä on hyvää. Lounalla oli lihapullia ja ranskalaisia ja päivällisellä oli herkullista kalaa ja perunamuussia. Tänne vois jäädä vaikka asumaan :) Niin jos ei tulis ikävä kotia.

Olemmekin täällä sunnuntaiaamuun asti, kun sunnuntaina on sitten treffit Miikkan ja Vesan kanssa Brnossa, mistä jatketaan sitten porukalla Sloveniaan treenaamaan.