Tänään oli vuorossa multapelto. Jäljessä oli taas monenlaisia haasteita. Teräviä kulmia ja kaaria. Vaikeutta vielä lisäsi se, että pelto oli taas täynnä peuranjälkiä ja lauma laidunsi viereisellä viheriöllä. Piru ei kyllä niihin kummemmin reagoi. Jälkiä ajettiin kaksi. Yhtään esinettä Piru ei ole vielä jättänyt peltoon, kulmissa on vielä vähän ruostetta, mutta parantaa koko ajan. 

multapelto.jpg

multapelto2.jpg

Olemme yrittäneet ajoittaa treenit alkupuolelle päivää, jotta meillä olisi myös aikaa kierrellä tutustumassa ympäristöönkin

Jälkien jälkeen me lähdettiin Trebeciin etsimään kauppakeskusta ja sellaiseen ihan vahingossa eksyttiin. Mentiin kaupungin läpi pieniä, ahtaita kujia pitkin. Hieman auto herätti huomiota :) Kyllä Suomessa on kadut paljon tilavampia, mutta tuolla oli myös mäkiä keskellä kaupunkia. Kauppakeskuksessa käytiin kaikki putiikit läpi ja löytyihän niitä tuliaisiakin vähän. Edelleen ihmetyttää viinapullot kaupan hyllyillä :D Shoppailureissulla viivähti usemampi tunti.

 

Pieni kylä matkan varrella Trebeciin

P3210180.jpg

Meidän ollessa kaupoilla, oli nuorisojoukko lähtenyt koirakeskuksesta ja me ollaankin sitten omistajapariskunnan kanssa täällä ihan keskenään, harmi vaan, kun ei ole yhteistä kieltä. Täällä on ollut kyllä ihan mielettömän hyvät ruuat, jopa minun tapaiselle nirppanokalle. Yhtään ruokaa en ole jättänyt syömättä. Oli vähän vaivautunut olo kun ruoka on tehty pelkästään meitä varten ja se tarjoillaan pöytään.Tänään lounaalla oli jotain perinteistä Tsekkiläistä ruokaa (mikäli ymmärsin oikein) kuorittuja leipäviipaleita, possunlihaa ja kastiketta, sekä marjahilloa ja kermavaahtoa possun pihvien päällä. Päivällisellä oli jauhelihakastiketta ja pastaa. Päälle vielä suomalaista kahvia Mokkamasterilla keitettynä (mukana). Voiko reissu enää paremmaksi muuttua :) Ihmiset ovat todella ystävällisiä. 

 

Sorsalampi Bochovicen kylällä (sorsat ehti häipyä) Vesi on kirkasta, että pohja näkyy. 

Bochovice.jpg