Niina ja Piru tekin sen! Piru teki tasaisen varmaa työtä, pieniä tarkistuksia, kaikki esineet ja pisteitä 87. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina. Jäljellä oli Pirun nenän edestä lähtenyt iso lintu, jota Piru oli säikähtänyt ja hypännyt pois jäljeltä, mutta sitten palannut jäljelle ja jatkanut itsenäisesti työskentelyä. Jäljelle mennessä vähän huoletti kova tuuli ja pitkä heinä, mutta sehän ei pahemmin tätä parivaljakkoa haitannut. Pisteitä meni ainakin siitä lintuhässäkästä ja sitten siellä oli muutamia tarkistuksia. Jäljestysvauhti oli rauhallista.

Päivitys saattaa vähän välillä viivästyä siirtymisten takia, kun olen kuljettajana. Täällä pellot ovat n. 15 km säteellä kisakeskuksesta. Ja kun puhelimesta loppui akku, loppui myös nettiyhteys. Nyt on vara-akku mukana, seuraavalle jäljelle. Niinan facebook -sivulla tulee jäljestystiedot ajantasalla ja laitan tänne heti kun Niina ja Piru on saaneet pisteet. 

Lauantaina jäljet arvotaan aamulla 8.10. En ehdi heti laittamaan jälkinumeroita, kun lähdemme samantien pelloille. Päivitän tiedot siellä. 

 

Arvonta menossa

Niina.jpg

Vesan vuoro

Vesa.jpg

Odottelua

Auto.jpg