Nyt on aikaa istahtaa kirjoittamaan, kun on hetki aikaa rauhoittua :) Eilen lähdimme Tallinnasta matkaan n. 10 aikaan aamupäivällä ja matka sujui hienosti ilman kummempia kommelluksia. Kyllä oli Puolaan asti tiet hyvässä kunnossa. Eilen mittariin tuli reilut 1100 km, kun ei maltettu jäädä välille yöksi. Yritettiin päästä mahdollisimman lähelle Varsovaa, jotta tänään matka olisi lyhyempi. Olimme varanneet Lomzasta hotellihuoneen ja ilmoittaneet saapuvamme n. 9 aikaan illalla. Matkalla oli kuitenkin valtava rekkaliikenne ja onnettomuuspaikka Puolassa, joten matkan teko pysähtyi hetkeksi. Tultiin hotellille n. 11 aikaan yöllä, mutta se olikin suljettu. Ei auttanut, kuin jatkaa matkaa ja parin kymmenen kilometrin päästä löytyi mukava hotelli, missä nukuttiin nelisen tuntia ja matka jatkui aamulla viiden maissa. Iltaa myöten ilma paheni ja alkoi sataa kaatamalla vettä, isot tietyömaat Puolassa , onneksi huomattiin, miten helppoa matkanteko on, kun ajaa rekan perässä. Sitä seuraamalla saatiin ennakoitua tietyömaan mutkat sun muut solmut. Täytyy sanoa, että tuo liikennekulttuuri on "hieman" erilaista kuin Suomessa. Kuskia vaihtelemalla matka sujui rattoisasti, loppua kohden lisääntyvästä väsymyksestä huolimatta. Tuli "koulutettua" monta koiraakin siinä matkalla. 

 Tavoitteena päästä Varsovan ohi ennen, kuin normaalit ihmiset ovat hereillä :)Varsovan ohituksessa ei ollut mitään ongelmia. Kunnon kahvia ei löytynyt mistään, joten auton kahvinkeitin oli Niinan pelastus. Ajettiin suoraan Wieniin, Itävaltaan katsomaan hovawartin pentua, joka lentää sunnuntaina Suomeen. Huomenna siirrytään Tsekin puolelle Bochovicen koiraurheilukeskukseen. Eilinen ilta venhähti niin pitkäksi ettei jaksanut enää kirjoittaa. 

Piru on kyllä huomaamaton matkalainen. Se on kiltisti nukkunut matkat ja säännöllisesti ollaan pysähdytty jaloittelemaan. Ei ole stressaantunut yhtään matkasta, mutta ei se kyllä tykännyt yöpymisestä meidän kanssa hotellihuoneessa. Sen mielestä paras paikka on omassa autossa ja omassa häkissä. 

Huomisesta lähtien laitan tänne sitten enemmän myös kuvia, kun tuo hirmuinen ajourakka on takana. 

meri.jpg

L%C3%A4ht%C3%B6.jpg