Tänään saavuimme tänne Bochovicen koiraurheilukeskukseen. Bochovice on pieni kylä reilu 60 km Brnosta länteen Prahan suuntaan.

Koirakeskus koostuu vanhoista tiilisistä rakennuksista, joita on remontoitu koiratoimintaa varten. Ulkoa päin näyttää ränsistyneiltä, mutta sisältä mukavasti sisutettu. Kuvassa näkyvät rakennukset ovat koirien kenneltila (vas) ja sisätreenihalli, jossa on mattolattia sekä lyhyt nurminen koulutuskenttä rakennusten takana kaikkine telineineen. 

P3200113.jpg

 

Saavuimme tänne sopivasti lounasaikaan. Ruokaa ei voi todellakaan moittia. Alkuruokana oli kukkakaalikeittoa ja pääruuaksi oli leivitettyä porsaanfilettä. Näin suomalaisena tuntui oudolta kun ruokalasta voi ostaa virvoitusjuomia, olutta, siideriä ja ihan väkeviä. Suomessa ei tulisi kuulonkaan myydä moisia treenipaikoilla. Päärakennuksessa on tosi hyvät majoitustilat parissa kerroksessa. Me saatiin huone vähän erillään muista ja huone on hyvä, jossa on tilaa ja siisti kylpyhuone.

P3200109.jpg

 

Treenipellot ovat osa tässä keskuksen ympärillä, sekä vähän matkan päässä kylällä. Peltoa löytyy joka lähtöön, upeita vihreitä kumpuilevia peltoja, oraspeltoja sekä multapeltoja. Huomenna aamulla Niina ja Piru pääsevät aloittamaan treenit. Piru on matkustanut pitkään autossa, joten sille annetaan vielä aikaa rentoutua. Se vaatii nyt liikuntaa, että vertyy ajomatkasta.

P3200131.jpg

Tällä hetkellä täällä on ryhmä tsekkiläisiä nuoria opiskelemassa koirien koulutusta. Rotuja löytyy laidasta laitaan. Tänään kentällä näkyi maleja, bordercollieta, saksanpaimenkoiria, staffeja ja jopa Mauri-mäyräkoira.

P3200125.jpg

Piru nauttii :)

P3200110.jpg

Kaikesta huomaa, että ollaan koiraihmisten luona :)

vessa.jpg